Aktualitások

TÁJÉKOZTATÁS

 

Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek,

Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye

8592 Dáka, Dózsa Gy. u. 80.

Tel.: 89/340-004, Fax: 89/340-187

Sztetoszkóp színpad részt vett a Dallamvilág csoport születésnapján

Intézményünk Sztetoszkóp színjátszó társulata 2021.07.17-én Aszófőn részt vett a Dallamvilág csoport tizennyolcadik születésnapi partiján.

Magyar Tamás kollégánk, és Szanyiné Csepregi Ilona kolléganőnk közreműködésével a megnyitó beszéd után előadtuk a Hófehérke című zenés darabot.

A nap során egymást követték a színvonalas produkciók.

Reto Disco

2021. július 8-án megrendezésre került a Retro disco táncos-zenés rendezvény. A lakók nagy érdeklődéssel fogadták a mulatságot. Felcsendültek a 70-es, 80-as, 90-es legnagyobb slágerei. Együtt táncoltak a lakók a segítőkkel, énekelték az ismert zenéket. Az önfeledt hangulatot fokozta a hűsítő limonádé és a zsíros kenyér, melyet jóízűen fogyasztott mindenki.

Borgáta fürdőzés

2021.július 15-én a Borgátai termálfürdőbe töltöttünk egy kellemes délelőttöt. Magas minőségű fürdőközpont, gyógyvízzel. A gyógyvíz nyugtató hatással volt a csoportra. Mindenki jól érezte magát, sokat úszkáltak, kihasználták a víz adta három dimenzióban való mozgás szabadságát. Ellátottjaink fagyiztak, majd elfogyasztottak egy finom ebédet.

Lego kaland

Lego diafilm története, avagy a „Le a fejjel…” kulisszatitkok

A kamondi telephely által meghirdetett programra rengeteg pályamű érkezett, talán a veszprémi volt az egyik legtermékenyebb az indulók közül.

Kirándulás a Kányavári- szigetre

2021.07.09-én a lakóotthonszerű lakhatás ellátottaival a Kányavári-szigethez kirándultunk. Bejártuk a Búbos Vöcsök tanösvényt, a bátrabbakkal felmentünk az ott levő kilátóra is. A séta során megfigyeltük a sziget és a Kis-Balaton növény- és állatvilágát is, melyek felismerésében kihelyezett információs táblák segítettek.

Egy kellemes nap Nagyalásonyban

2021. 07. 13. Kikapcsolódás Nagyalásonyban Kikapcsolódás, feltöltődès cèljából a szomszèdos faluba, Nagyalásonyba látogatott az Új èpület 12 ellátottja. Az ott található Ludas szabadidőparkban mindenki talált kedvère való sportolási, - ès játèk lehetősèget.

Táborozás Bükön

A korábban megnyert Erzsébet-program pályázatnak köszönhetően az idei évben Bükön táboroztunk ellátottjainkkal.
A pihenés, társasjátékozás mellett minden napra szerveztünk programot is.

Oldalak

Vissza az eredeti megjelenésre