Művészeti Fesztiválon voltunk

Nyírlak

 

 

 

Intézményünk lakói is részesei voltak, a Magyar Speciális Művészeti Műhely Egyesület által megrendezett „Határok nélkül-20-on túl” elnevezésű Művészeti fesztiválon, amely a Veszprémi Petőfi Színházban került megrendezésre.

A négy napos rendezvény célja, hogy bemutassa a fogyatékos emberekkel foglalkozó intézményekben (az értelmi fogyatékosok rehabilitációs otthonok, napközi otthonok, fogyatékos otthonok, és speciális iskolák) folyó művészeti tevékenységet.

A színjátszó kör tagjai közül, 6 fő vett részt ezen a neves napon.

Színpadra léptünk az 50 éves házassági évforduló színdarabbal, melyben Csaholyi Klári,  Sári Márton,  Melhardt Tamás,Kovács Jolán, Kovács Gábor, és Tallér József szerepeltek. Juhász Gyula szerelem című versével és Vikidál Gyula a szerencse katonája című dalával Melhardt Tamás gitár kísérlettel lépett fel. Zárásként a szökés című jelenettel vidám perceket szereztünk a nézőközönségnek.

A nap zárásaként, ellátogattunk az állatkertbe is, ahol lakóink állatokat ettetek. Az egész napos fárasztó elfoglaltság után elfogyasztottunk egy fagylaltot, süteményt, kávét a neves Mackó cukrászdában.

Vissza az eredeti megjelenésre