Szakmai műhely

Módszertan

 

Intézményünk dákai székhelyén 2014. május 29-én szakmai műhelyt szerveztünk, amelynek témaköre az alábbi volt: Egészségügyi ellátórendszer együttműködése a szociális intézményekkel. A szakmai rendezvényre a megyében működő egészségügyi intézmények főigazgatói is elfogadták a meghívást: Dr. Nyári Ildikó az ajkai Magyar Imre Kórház Főigazgató Asszonya és Dr. Lang Zsuzsanna a tapolcai Deák Jenő Kórház Főigazgató Asszonya. A szakmai műhelyen képviseltették magukat a Veszprém Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve Járási Népegészségügyi Intézetének Tiszti Főorvosai is: Dr. Duga Erika, Dr. Kolaj Ágnes, Dr. Pápai Enikő, Dr. Bánfi Hilda, Dr. Smutzer Andrea.  A szakmai rendezvény színvonalát emelte az Integrált Intézmény háziorvosainak, szakorvosainak, valamint a Magyar Orvosi Kamara elnökének Dr. Lestyán János Úrnak jelenléte és aktív részvétele is.
Az egészségügyi ellátórendszer képviselői mellett jelen voltak a fenntartó képviseletében, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Módszertani Főosztályának dolgozói: Hüttnerné Szabados Mária szociális szakreferens asszony és Hábencius Judit szociális szakreferens asszony.

A szakmai rendezvény témaköréhez kapcsolódóan számos innovatív ötlet született a szociális és az egészségügyi ellátórendszer minél hatékonyabb együttműködése érdekében.

Vissza az eredeti megjelenésre