Aktualitások

Rák ellenes világnap

2020.január 04.-én kis előadás keretein belül került megszervezésre a rák ellenes világnap a Kamondi intézményben. A témakört egy idézettel indítottuk:

Megemlékezés a magyar kultúra napjáról

Az emléknapon a magyarság szerte a világban megemlékezik a magyar kulturális értékekről, hagyományokról. Éves programtervünk része a magyar kultúra napjáról való megemlékezés.

"Mesés" délelőtt

2020. január 17-én mese délelőttöt rendeztünk intézményünk lakóival.

Koszorú elhelyezés

2020 január 09-én ellátottaink mentálhigiénés munkatárs kíséretében kisétáltak a Nagy Kamondi temetőbe, ahol elhelyezték a manuális csoport által készített koszorút Dr. Magyar Károly sírjára. Évente több alkalommal tesszük tiszteletünket az emlékhelynél. A sírok rendben tartása és díszítése éves programtervünk része.

 

Jubileumi köszöntés

1924 december 9-én B. Ilona ellátottunk betöltötte 95-ik életévét. Ebből az alkalomból nem csak a családtagok, hanem Asbóth Szabolcs polgármester úr, Vesztergom Zsuzsanna részlegvezető, valamint az intézmény dolgozói is együtt köszöntötték. A gyönyörű virágcsokor, a torta, valamint az Emléklap könnyeket csalt ellátottunk szemébe.

Ó év bucsuztató

Fergeteges mulattsággal búcsúztattuk a 2019-es évet. Retro slágerekre mulattunk, amelyeket lakóink jól ismertek, ezért vidáman énekeltek táncoltak. Élményekben, programokban gazdag évet tudhatunk mögöttünk, reméljük, hogy 2020 is sok örömöt, jó egészséget és boldogságot tartogat számunkra. 

 

Betlehemezés

Régi hagyomány intézményünkben,hogy a karácsonyi ünnepkörben a Jánosházi Szent Imre általános iskola diákjai ünnepi műsorukat lakóinknak is előadják.  A gyerekek jelenléte mindig jó hatással van ellátottainkra, szívesen beszélgetnek velük, kis műsorukat is figyelemmel követik. A jól ismert karácsonyi dalokat közösen énekelték, amely igazi ünnepi hangulatot varázsolt a lelkekben.

Gyertyagyújtás

Fellobbant Advent harmadik gyertyája Kamondon. Az elmélkedésben  az atya arra igyekezett irányítani a figyelmünket,hogy a közelgő ünnepek alkalmával, ne csak az otthonunkat, környezetünket öltöztessük díszben, hanem szívünket, lelkünket is.

Mikulás műsor

Mikulást váró ünnepséget tartottunk a Kamondi intézmény ellátottai részére. Színes produkciókkal készültünk, ezzel is fokozva a várakozást. A mikulás dalokat együtt énekelte velünk a közönség. A műsort ajándékozással zártuk. A mikulás  a krampusz segítségével kiosztotta a csomagokat, majd a gondozási egységekre is ellátogattak, hogy a mozgásukban korlátozott lakóinkat is megajándékozzák

Oldalak

Vissza az eredeti megjelenésre