Aktualitások

Aszfaltrajzolás

Aszfaltrajzolás
2020. május 1.

 

A korona vírus helyzet ellenére is igyekszünk ellátottaink számára változatos programokat szervezni. Így tettünk ezen a napsütéses hétvégén is. Jó időt kihasználva az étkező előtti aszfalton rajzolhattak kedvükre, betartva a szabályokat, a megfelelő távolságot.

Palacsintasütés a IV. gondozási egységen

Palacsintasütés a IV. gondozási egységben

 

Habár lehetőségeink a mostani helyzetben korlátozottak, de hétvégén a megfelelő biztonsági előírások mellett a IV. gondozási egységben palacsintát sütöttünk.

Húsvéti ünnep Darvastón

Húsvéti ünnep Darvastón

 

Az idei Húsvét különleges volt, emlékezetes marad sok szempontból. Természetesen a legfontosabb: a járvány jelenléte, az ezzel kapcsolatos szigorú intézkedések meghatározták az ünnep hangulatát intézményünkben is.

Maszkgyártás

Jelentés a fejlesztő foglalkoztatás keretében a telephelyen történt eseményekről

 

A fejlesztő foglalkoztatás keretében lakóink és a segítők lepedőkből ruha maszkokat készítenek.

Darvastó, 2020.03.25.

 

Március 15.

Beszámoló

2020. március 15.

Intézetünkben idén is megemlékeztünk az 1848/49-es forradalom idejéről. Lakóink hetekkel ezelőtt megkezdték a készülődést. Örömmel tanulták a verseket, dalokat. Jó érzés volt, hogy a Nemzeti Dalt, a Kossuth-nóták nagy részét fejből tudták.

Nőnap

NŐNAP

 

Március 8-án vasárnap intézményükben megköszöntöttük az intézetben lakó hölgyeket. A vacsora előtt az étkezőben gyülekeztek lakóink, akiknek néhány fiú kedveskedett verssel és énekkel. A meglepetés műsorok végén az intézetben lakó hölgyek csokoládét kaptak ajándékba.

 

Integrált szabadidő sportesemény

Integrált szabadidő sportesemény

Intézetünk meghívást kapott a Magyar Szabadidősport Szövetség állta megrendezett integrált sporteseményen Veszprémben február 24-én hétfőn. A programon részt vett Czene Attila olimpiai bajnokúszó, a magyar szabadidősport szövetség elnöke.

Itt a farsang, áll a bál!

Itt a farsang, áll a bál!
Darvastó, 2020.02.14.

 

Valentin napon rendeztük intézményünkben a télbúcsúztató farsangi vigasságot. A dekoráció ehhez a két jeles alkalomhoz igazodott.

Oldalak

Vissza az eredeti megjelenésre