Dáka

'Adventi hírnök, friss fenyőág"

2020. november 27. 

A mai napon, a fejlesztő foglalkoztatásban résztvevő ellátottaink és segítőik énekszóval járták körbe az intézmény valamennyi részlegét, az épületek előtt megálltak, és az intézmény adventi koszorúját ezek után elhelyezték otthonunk bejáratánál. 

Az "Adventi hírnök" éneke közben meggyújtásra került az 1. gyertya is. 

 

Napló

2020. november 14-én a Naplóban az alábbi cikk jelent meg:

Szociális munka napja - Fülöp Attila államtitkár járt a dákai otthonban

2020. november 12-én a szociális munka napja alkalmából Fülöp Attila az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára tett személyes látogatást intézményünkben. 

Köszöntő beszédében elmondta, hogy "nagy szükség van a szociális dolgozók kitartására", köszönetet mondott az intézményben folytatott munkáért. 

Intézményvezetői köszöntő

Szociális munka napja alkalmából a Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézmény intézményvezetője köszöntötte a dolgozókat.

Főigazgatói dícséret

A szociális munka napja alkalmából Kocsiné Hosszu Teréz munkatársunk Főigazgatói dícséretben részesült! 

Köszönjük áldozatos munkáját, melyet nap mint nap ellátottainkért folytat! 

Megemlékezés a lakóotthonban

2020. október 22-én a három lakóotthonban élő ellátottaink közösen tartottak az Ápoló-gondozó lakóotthon udvarán megemlékezést az 1956-os forradalom alkalmával. 

Őszi dekoráció készítése az Új épületben

2020. október 21.

Manuális foglalkozás keretén belül az Új épület ellátottai őszi dekorációt készítettek.
A koszorú alapra gesztenyét ragasztottak, a kartonpapírból formára vágott figurát kreppapírral és fonállal díszítették. Az így született színes babák az osztály folyósóit illetve ellátottaink szobáit díszítik. 

Októberi zenés délután az Új épületben

Az Új Èpület ellátottainak szórakoztatására ès kikapcsolódására klubdèlutánt tartottunk. Az ebèdet követően az ètkezőt pillanatok alatt táncparkettè alakítottuk ès kezdetèt vette a házibuli hangulatot idèző zenès mulatság. A hangulat ismèt remek ès felszabadult volt. A buli zárásakènt a Gólyafèszek Ètterem által kiszállított èltelt fogyasztották el lakóink. 

 

90 éves lett intézményünk legidősebb lakója

Az Új èpület, illetve a dákai intézmény legidősebb lakóját, Rèpási Istvánt köszöntöttük 90. születèsnapja alkalmából. A Jubileumi Emlèklap átadása ès a gratulációk mellett, az osztály legfiatalabb ellátottja verset mondott az ünnepelt tiszteletère. Vidáman, de meghatódva fogadta az ünneplèst.

Feliratkozás Dáka csatornájára
Vissza az eredeti megjelenésre