Dáka

"Ki mit tud"

2019. 12. 21. Aszófő

Intézményünk Sztetoszkóp színpadának társulata 2019.december 21-én, Aszófőn vendégszerepelt az ott megrendezett Ki-Mit-Tud-on.

Év végi kirándulás Budapesten

2019.12.28-án ismét útra keltünk a Fejlesztő Foglalkoztatásban dolgozó ellátottakkal Dákáról. Minden évben jutalomkirándulást szervezünk ezzel is megköszönve az egész éves munkát, amit lakóink végeznek.

Az idén a Parlamentben és a Nemzeti Színházban jártunk.

Karácsonyi ünnepély Dákán

2019. december 23.

Eljött a nap, melyre intézményünk minden lakója oly nagyon várt.

A mai napon került megrendezésre a karácsonyi műsor, melyre az idei évben a három lakóotthonban élő lakók és segítőik készültek. A hosszú hetekig tartó gyakorlás meghozta gyümölcsét, a közel egy órás műsor hangulata igazán szeretetteljes légkört varázsolt intézményünk falai közé.

Iskolások műsora Dákán

2019. december 18. szerda

A mai napon ismét egy csodában részesülhettek Dákán élő ellátottaink. 

A nagyalásonyi Kinizsi Pál Általános Iskola 32 diákja és 5 pedagógusa jött el ezen a napon lakóinkhoz. Karácsonyi műsort hoztak magukkal. 

Karácsonyi zenés műsor Dákán

2019. december 14.

Az év legszebb ünnepe egyre közelebb van. Ennek alkalmából Mészáros Adrián énekes látogatott el otthonunkba, aki fél órás zenés előadásával ajándékozta meg az itt élő lakóinkat és dolgozóinkat. 

Repertoárjában karácsonyi énekek csendültek fel. Hatalmas érdeklődés övezte a műsort, ezen a napon is megtelt a tornacsarnok. 

Várakozás időszaka Dákán

2019. december 10.

A karácsony közeledtével igyekszünk ellátottaink részére a szürke hétköznapokba az ünnepi hangulatot becsempészni, az ő lelküket is felkészíteni, hogy mindenki számára meghitt és szeretetteljes legyen az év legszebb ünnepe. 

Ebből kiindulva a tegnapi napon ünnepi szentmisén vehettek részt a Dákán élő lakóink.

Adomány érkezett Dákára

A Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézmény dáka telephelyére a mai napon ajándékok érkeztek a Veszprém-Főegyházmegyei Karitász jóvoltából.

Főiskolások Dákán

A hét zárásaként, szombaton is egy nagyszerű programon vehettek részt lakóink.

Dákán járt a Mikulás

Intézményünkben december 6-án megrendezésre került a Mikulás nap. Lakóink egy erdei Mikulás mesét adtak elő, ezt követően egy közös éneklésre kérték fel társaikat. Az éneklés után két verssel folytatódott a műsor. Zárásként hóembertáncot adtak elő a szereplők. A műsor után, még ebéd előtt minden osztályra megérkezett a Mikulás két krampuszával.

Feliratkozás Dáka csatornájára
Vissza az eredeti megjelenésre