Aktualitások

Mikulás műsor

Mikulást váró ünnepséget tartottunk a Kamondi intézmény ellátottai részére. Színes produkciókkal készültünk, ezzel is fokozva a várakozást. A mikulás dalokat együtt énekelte velünk a közönség. A műsort ajándékozással zártuk. A mikulás  a krampusz segítségével kiosztotta a csomagokat, majd a gondozási egységekre is ellátogattak, hogy a mozgásukban korlátozott lakóinkat is megajándékozzák

Dákán járt a Mikulás

Intézményünkben december 6-án megrendezésre került a Mikulás nap. Lakóink egy erdei Mikulás mesét adtak elő, ezt követően egy közös éneklésre kérték fel társaikat. Az éneklés után két verssel folytatódott a műsor. Zárásként hóembertáncot adtak elő a szereplők. A műsor után, még ebéd előtt minden osztályra megérkezett a Mikulás két krampuszával.

Nálunk is járt a Mikulás

Megérkezett a tél, aminek hangulatát nem csak a hideg jelezte számunkra.
Szokásainkhoz híven idén is megrendeztük a Mikulás ünnepséget.
A nyírlaki énekkar tagjai mikulásváró dalokkal emlékeztek meg Szent Miklós napjáról, amelybe lakóink szívesen csatlakoztak be.
A jókedvű éneklésnek meg is lett a várva várt eredménye, hiszen a Nagyszakállú megérkezett a kastélyba.

ORSZÁGOS TORNAVERSENY (2019.12.01.)

ORSZÁGOS TORNAVERSENY
(2019.12.01.)

 

Budapesten a Honvéd torna csarnokában rendezte meg a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség az év utolsó szertorna versenyét, amelyen 32 fő tornász vett részt.

Intézményünket 5 fő tornász képviselte.

Sütőtök beszámoló

Beszámoló

2019.12.05-én a VI-os gondozási egységen folytattuk a tavaly elkezdett hagyományt, az ősz búcsúztatásaként sütőtök és gesztenyepüré partit tartottunk, ahol valamennyi lakó részt vett és örömmel kóstolta az őszi termésekből készült csemegéket.

Fogyatékossággal Élők Világnapja 2019

Az ENSZ december 3-át a FOGYATÉKOS EMBEREK NEMZETKÖZI VILÁGNAPJÁvá nyilvánította 1992-ben, hogy felhívja a figyelmet a baleset, betegség, katasztrófa következtében fogyatékossá váltak problémáira.

ÉFOÉSZ Fogyatékos emberek világnapja

ÉFOÉSZ
Fogyatékos emberek világnapja

Veszprém

(2019. december 03.)
18 fő lakó részvételével

Oldalak

Vissza az eredeti megjelenésre